Harangozó Ferenc vagyok, . Közép-, és főiskolai tanulmányaim között Németországban házi-tanítóskodtam egy kilenc gyermekes családnál. Majd Győrben és Grazban tanultam szociálpedagógia szakon.

 Szeretetnyelvem a szolgálat és a minőségi idő, így lehetőségem szerint olyan emberekkel töltöm minden percemet, akivel ezt kamatoztatni tudom.

   Érdekel a vallás, a filozófia, a metafizika, a pszichológia, és mindazon tudományágak, amelyek sajátos módon fejtegetik a világ működését, Isten létezését, és emberi mivoltunk valódi okait.

 Meglátásom szerint nem a véletlenek, hanem a hit (nem a vallás) az ami mindent meghatároz. Az, amiben hiszünk, vagy amiben az elődeink, és környezetünk hisz (szocializálódik), vagy hinni tud, ilyen óriási hatással van az életünkre. Hiszen minden pillanatban hiszünk valamiben. Valamiben ami, akár saját magunk javára, akár saját magunk ellen működtetünk. A lényeg, hogy tapasztalni jöttünk, és éppen azt tapasztaljuk, amit aktuálisan hiszünk.

 

Különösen fontosnak tartom az érzelmi intelligencia tudatos működtetését,  használatát és tanítását, hiszen a legtöbb sikeres vezető ,ezt nevezi meg a siker egy fontos kulcsának.

 Már fiatal koromban észrevettem, hogy könnyebben hangolódom másokra, legyen az akár közvetlen környezetemben, vagy bárhol a világban. Ezért is indultam el egy olyan úton, ahol maximálisan kell hangolódni a másik emberre.

  Hitvallásom szerint az ember akkor lehet boldog, ha megtanul hinni saját magában, és hallatni hagyja azt a hangot, aki ott legbelül piszkál, és nem szunnyad addig, amíg el nem éri valódi célját.