Tapasztalataim azt mutatják, nem az érdekli az embereket, ki vagyok, hol szocializálódtam, és milyen eszközökkel dolgozom, hanem sokkal inkább, hogy ha a szemedbe nézek, megértelek e, és tudok e segíteni problémád megoldásában.  

Van- e szimpátia, kialakul- e a bizalom az első öt percben, és tényleg képes vagyok- e a vezetésre akkor, amikor az szükséges.

Nem kedvelem a hosszantartó, terápiás jellegű coacholásokat. Szeretek a lényegről beszélni, és a problémát, a feladatot a valódi gyökerénél kezelni.

Igazából csak egy türkör vagyok, amiben magadat láthatod. Annak érdekében pedig, hogy a legélesebb énedet tükrözhessem vissza neked, én is folyamatosan teszek.

 

És ha mégis szeretnél tudni pár dolgot rólam, itt megosztom veled. Harangozó Ferenc vagyok, 1985 -ben születtem, és falusi környezetben nőttem fel. Mint a legtöbb vidéki gyereknek, nekem is kijárt a növénytermesztésből és az állatenyésztésből is. Középiskolát építészként, majd főiskolai tanulmányaimat szociálpedagógusként fejeztem be. A két tanulmány között, Németországban házitánítóskodtam egy 11 gyermekes családnál. Grazban szociális munkát, Pesten pedig parapszichológiát tanultam. Mindig is érdekelt az emberi személyiség fejlődése, a lelkünk és szellemünk kollektív, valamint egyéni útja is. Londonban abszolváltam a kötelező vendéglátós kört, mialatt elvégeztem egy masszázs tanfolyamot. A tanácsadói utam végig elkísért, így hivatalosan is azzá váltam. A tanácsadás mellett a vallálkozói szférában is jelen vagyok, így jobban értem azon ügyeleimet, akik erről a területről keresnek meg.