Tapasztalataim azt mutatják, nem az érdekli az ügyfeleimet, ki vagyok, hol szocializálódtam, és milyen eszközökkel dolgozom, hanem sokkal inkább, hogy ha a szemedbe nézek, megértelek e, és tudok e segíteni problémád megoldásában.  

Van- e szimpátia, kialakul- e a bizalom az első öt percben, és tényleg képes vagyok- e a vezetésre akkor, amikor az szükséges.

Nem kedvelem a hosszantartó, terápiás jellegű coacholásokat.

 Együtt gondolkodom veled, és a problémát a lehető legmagasabb empátiával próbálom átérezni. 

 Szeretek a lényegről beszélni, és a problémát, a feladatot a valódi gyökerénél kezelni. 

Egy türkör vagyok, amiben magadat láthatod. A tükör tisztaságára pedig folyamatos önismerettel, tanfolyamokkal, újabb területek kutatásával és elsajáításával törekszem.

 

És ha olvasnál rólam és történetemről, itt most megteheted. Harangozó Ferenc vagyok, 1985 -ben születtem, és falusi környezetben nőttem fel. Mint a legtöbb vidéki gyereknek, nekem is kijárt a növénytermesztésből és az állatenyésztésből is. Már fiatal koromban gyakran a haszonállatok etetésével indult a napom az iskola előtt, amikor már azon pörögött az agyam, hogy a haszon érdekében, lehet-e egy életen át olyan munkát végezni, amit nem, vagy csak kevésbé szeretünk.  Középiskolát építészként, majd főiskolai tanulmányaimat szociálpedagógusként fejeztem be. E két tanulmány között, Németországban házitánítóskodtam egy 11 gyermekes családnál. Grazban szociális munkát, Pesten pedig parapszichológiát tanultam. Mindig is érdekelt az emberi személyiség fejlődése, a lelkünk és szellemünk kollektív, valamint egyéni útja is. Mennyire készültünk prototípusban, és mennyire hasonóak emberi sorsok és problémák. Londonban abszolváltam a kötelező vendéglátós kört, mialatt elvégeztem egy masszázstanfolyamot is. Sokéves keresés után, a hazaköltözés mellett döntöttem. És, hogy miért is lettem coach, tanácsadó, pályaválasztási specialista? A kérdésre egyrész az intenzív életem, másrészt pedig az, hogy az emberek mindig megtaláltak problémáikkal, aminek megoldásában szívesen részt is vettem.